Hallitus 1.1.2018-

Maarit Siijärvi

Seija Ylijoki

Pia Örnberg

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät TÄSTÄ.

Hallituksen tehtävät

Hallitus ja puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa kaksivuotiseksi kaudeksi. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 3-6 jäsentä. Vähintään kaksi hallituksen jäsentä on erovuorossa vuosittain. Näin varmistetaan toiminnan jatkuvuus ja annetaan mahdollisimman monelle mahdollisuus osallistua yhdistyksen toimintaan.

Hallitus kokoontuu iltaisin vuorotellen Hyvinkäällä ja Riihimäellä noin kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuun ottamatta. Hallituksen puheenjohtaja valmistelee kokoukset yhdessä muiden hallitusten jäsenten kanssa. Valmisteltu materiaali toimitetaan hallituksen jäsenille ennen kokousta tutustumista varten. Kokouksissa valmistellaan, keskustellaan ja päätetään mm.

- Virallisen kevät- ja syyskokouksen asioista kuten toiminnan suuntaviivat, budjetti sekä tilinpäätös

- Tapahtumien aikataulutus ja muu valmistelu sekä yhdistyksen tuki tapahtumissa ekonomijäsenille

- Tapahtumien valmistelusta

- Yhdistyksen hallinnon hoitamisesta

Kokouksista pidetään pöytäkirjaa, jonka läsnäolijat allekirjoittavat.

Yhdistyksen säännöistä löytyy lisäksi hallituksen viralliset tehtävät. Yhdistyksen säännöt löytyvät TÄSTÄ.

Edut hallituksen jäsenille

- Verkostoituminen laajasti ekonomiyhteisössä

- Vaikuttaminen yhdistyksen toimintaan

- Yhdessä tekemisen riemu