Haku Riihimäen-Hyvinkään Ekonomien hallitukseen

6.10.2021

Hallitus johtaa Riihimäen-Hyvinkään Ekonomien toimintaa. Hallituksen tehtäviin kuuluvat mm. toimintasuunnitelman laadinta, tapahtumien järjestäminen, yhdistyksen omaisuuden hoitaminen ja yhdistyksen edustaminen. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan tulevan kauden tapahtumia ja päättämään yhdistystä koskevista ajankohtaisista asioista. Hallitustyöskentely on yhdessä tekemistä ja verkostoitumista. Samalla pääsee tutustumaan alueen elinkeinoelämään.

Syyskokouksessa 11.12. valitaan sekä puheenjohtaja että uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Hallituksen jäsenten rooleista päätetään hallituksen järjestäytymiskokouksessa, mutta tarjolla on mm. sihteerin, talous-, viestintä-, ura-, koulutus-, CRM- ja työmarkkina-, lähiyhdistys- ja tapahtumavastaavan roolit. Voit ilmoittaa  kiinnostuksesi tiettyä roolia kohtaan jo hakemuksessasi.

Lähde rohkeasti mukaan! Kaikki Riihimäen-Hyvinkään Ekonomien jäsenet voivat asettua ehdolle. Olitpa sitten vastavalmistunut, pidemmälle työurallasi ehtinyt tai eläkkeelle siirtynyt, kaikki jäsenet ovat yhtä arvokkaita hallituksessa. Sinulta ei edellytetä aikaisempaa hallituskokemusta tai osallistumista yhdistystoimintaan.

Kaikki RiHy:n järjestämät tapahtumat ovat hallitusjäsenille ilmaisia. Hallitusjäsenyyden myötä olet Suomen Ekonomien luottamushenkilö, jolloin pääset osallistumaan Suomen Ekonomien luottamushenkilötapahtumiin ja -toimintaan, sekä pääset osalliseksi Suomen Ekonomien luottamushenkilöeduista.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää viimeistään 15.11.2021 osoitteeseen
rihyekonomit(a)gmail.com. Ehdolle voi asettua myös syyskokouksessa.

Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Hannele Mikkonen, puh. 050 387 9558 tai hannele.mikkonen(a)icloud.com.