31.10.2015 50-vuotisjuhlat

31.10.15 vietimme yhdistyksen 50-vuotisjuhlia Hyvinkään kaupungintalolla reilun 40 jäsenen ja avecin nauttiessa juhlahumusta ja 1960-luvun tunnelmasta. Alkumaljojen, tervetuliaissanojen ja juhlatervehdyksien jälkeen oli illallisen vuoro.

Illallisen lomassa entiset hallitusaktiivit kertoivat hauskoja juttuja ja muistoja menneiltä vuosikymmeniltä ja kuulimmepa muutaman vitsinkin. Aika moni vieras täytti myös tietokilpailulomaketta, jossa oli liuta 1960-lukuaiheisia kysymyksiä. 

Illallisen jälkeen meitä viihdytti taidokas Hyvinkään Yhteiskoulun lukion musiikkiryhmä, joka esitti 60-luvun sikermän eri kappaleita. Hienoa kuultavaa oli ja osa porukasta taípui jopa letkajenkkaan! Huomionosoituksien ja kahvittelun  jälkeen pääsimme salsan rytmeihin, kun Dance.fi:n parivaljakko esitti kuubalaisen salsan ja veti myös vieraat mukaan rytmien opetteluun! 

Mukavan illan loppuhuipennuksena vieraita veti tanssilattialle Leo Friman kokoonpanolla "The Beatline featuring Freeman". Kaikki hyvä päättyy aikanaan ja niin myös nämä juhlat. Vieraat lähtivät pimeään syysiltaan ulkotulien antaessa valoa juhlijoille.

 

Kirjasi Jaana Rantalainen RiHyE hallituksesta